Voor wie?

Voor iedereen die zich wel eens gestrest voelt. Voor iedereen die genoeg slaapt, maar zich nog steeds moe voelt. Voor iedereen die soms moeite heeft om helder te denken. “Voor ieder gewoon mens dus”

Wat heb je eraan #1

Eten heel zo ontzettend veel te maken met jou stressgevoelens, hoe lastig jouw situatie ook is, hoe druk je soms ook bent. Vaak worden er dan medicijnen geadviseerd of mag je thuis blijven van je werk. Meestal zijn de oorzaken simpele dingen zoals structureel te weinig drinken. Maar er bestaan ook veel misleidende producten die gezondheid suggereren.

Tijdens de cursus van Dorothé gaan we in sneltreinvaart door de basis eigenschappen van het lichaam. Hoe werkt het lichaam, hoe reageren cellen op vetten, eiwitten en suikers. En waarom word je daar dan gestrest van.

Waarom #1

Stress heeft namelijk veel minder te maken met jou situatie dan je denkt. Hoe druk je leven of hoe vervelend de situatie ook is, eten heeft veel effect op je gevoel en je stress. “Een goed gevoel is een combinatie van meerdere factoren, eten is hierin een belangrijk onderdeel maar niet het enige”

Waarom #2

Een verkeerd dieet heeft niet direct effect op je gezondheid of gevoel. Je bent zo ingesteld dat je, je aanpast op een situatie. Alleen kan deze situatie op de langere termijn best wel effect hebben je gezondheid. Een interessante documentaire is: That Sugar Film. (Te kijken op netflix)

Waarom #3

We worden zo ontzettend misleid! Prachtige reclames en uitingen geven ons het gevoel dat sommige producten gezond zijn en bijdragen aan een gelukkig leven.

Havermelk, overprijsde onzin?

Wat kost het?

€ 65,- voor 1 persoon

€ 95,- voor 2 personen

Duur? Nee hoor, Dorothé is de beste spreker van Friesland en het eten is geweldig 🙂

Door het kopen van een ticket. Hiermee weten wij of je komt en voor hoeveel personen we het eten klaar kunnen maken.