17 uur Kinderrestaurant

Stel je nou voor dat we naar een gezellige plek kunnen gaan waar we goed “Het liefste uit de streek” kunnen eten. Waar alle ruimte is voor de creativiteit van de kinderen, terwijl we zelf ook ontspannen kunnen genieten van het eten en het gesprek met elkaar.

Wat is dat nou eigenlijk een kinderrestaurant?

Bartele en Ik (Rianne) gaan graag uiteten, maar sinds we kinderen hebben komt het er niet meer van. Als we dan uiteten gaan, zijn onze kinderen net te creatief om te blijven zitten. Als we graag willen dat ze aan tafel blijven zitten zijn wij vooral bezig met het vermaken van onze jongens.

Er zijn vast meer ouders die dit ervaren. Dus laten we hier met het kinderrestaurant verandering in brengen. Een kinderrestaurant waar je lekker, gezond en uit de streek kunt eten en waar genoeg ruimte is voor de creativiteit van de je kinderen. Eigenlijk het restaurant voor jonge ouders.

Hoe werkt dat dan?

We hebben het volgende bedacht:

  • Om 17 uur worden jullie verwacht bij ons op de boerderij.
  • Het eten wordt al bereid waardoor jullie om 17.30 uur ook echt kunnen beginnen met het voorgerecht. We koken van de boerderij met de seizoenen mee en serveren per avond een ander 3 gangen menu.  
  • Terwijl jij als volwassene het voorgerecht krijgt. Krijgen de kinderen hun hoofdgerecht. Dit hoofdgerecht is een kindvriendelijke variant van het volwassene menu.
  • De kinderen kunnen dan (als ze willen) spelen in het restaurant of op de speelboerderij. (De speelboerderij kun je volledig overzien vanuit het restaurant)
  • Jij krijgt het hoofdgerecht
  • Samen een toetje.
  • Om 19 uur heb je heerlijk gegeten terwijl je kinderen heerlijk hebben gespeeld.

Reserveren?

Je kunt je alleen inschrijven door vooraf een ticket te kopen. Dat kan hier.

Datums staan bij de tickets

Meest gestelde vragen,

Ik vind jullie concept heel erg leuk en eet graag uit de streek. Maar ik neem geen kinderen mee, mag ik dan wel komen?– Ja Natuurlijk, maar waarschijnlijk is het streekrestaurant om 19.30 uur beter geschikt

Jullie koken van de boerderij een 3 gangen menu. Betekent dat, dat we niet kunnen kiezen van de kaart? – Dat klopt, omdat we van de boerderij koken, met de seizoenen mee hebben we een beperkt aanbod van producten, die vaak nog geoogst moeten worden. Met deze producten maken we iedere keer een ander verrassend 3 gangen menu

Kan ik alleen reserveren door het kopen van een ticket? – Ja, omdat we van de boerderij en de boerderijen uit de streek koken. Vergt dit enige planning doordat je, je opgeeft via een ticket weten wij precies wat we moeten oogsten.

Ik heb een allergie, houden jullie hier rekening mee? –Ja, op het ticket kun je aangeven of je allergenen hebt. Wij houden met het bereiden rekening met deze allergenen.

Koken jullie ook vegetarisch?
Dit kun je ook aangeven bij het ticket. Dan houden we hier rekening mee.

Help onze boerderij naar 1000 jaar en meer... Deel dit bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *