“Om het eten uit de streek te vieren”

Kindvriendelijk, streekgebonden, ongedwongen.

Wij willen u op een unieke manier kennis laten maken met de landbouw. Tijdens de zomer doen we dit door middel van spelen. In de winter willen we er voor u zijn met het eten.

Meer over onze visie

Onze missie is het laten proeven van de omgeving waarin we wonen. Gerechten maken van de boer uit de buurt. Om hiermee te laten zien dat het landschap niet alleen mooi is maar ook verrekte lekker.

Meer over onze visie

Het is onze missie om jouw kennis te laten maken met de producten van de boeren uit de streek. We willen laten zien en ervaring wat voedsel met jou en jouw omgeving kan doen.

Meer over onze visie

Ons doel is simpel

Met het allereerste Streekboer Restaurant maak je kennis met het ambacht, de kleur, smaak, passie, liefde en alles wat boeren doen voor ons eten.

Of ze nou kippen, koeien of varkens houden. Of ze nou tuinder of akkerbouwer zijn, biologisch of traditioneel we maken geen onderscheid omdat we allemaal passie en aandacht hebben voor eten.

Samen met verschillende chef-koks uit de regio maken we elk weekeind een fantastische Hollandse beleving van de producten die de boeren aanleveren.

Je ervaart bij ons in de stjelp de warmte & gastvrijheid van de boerderij met lekker eten zoals dat bij de meeste boerenfamilies nog altijd gaat.

Schuif naar links voor meer berichten