Reviews Google

De google review van boerbart

Prima locatie voor kinderen tot 10 jaar. (Translated by Google) Great location for children up to 10 years.Frans Kruiper11 August 2019
Conrad Braber30 May 2019
Genoten! (Translated by Google) Enjoyed!Hendrik van der Wal22 August 2019
Omran Ayoub31 May 2019
Pyt Sipma2 July 2019
Gerbrand Nicolai19 October 2019
Wilfried Kramer8 September 2019
Bert van Asperen3 July 2018
Traveling in pursuit22 August 2019
Goed Voor elkaar (Translated by Google) Good for each otherMaatschap Holtrop30 May 2019
Wat een prachtig bedrijf wat zo dicht bij de "oorsprong " blijft. Vandaag erg genoten van het koeiendans spektakel. Zeer veel respect voor dit jonge gepassioneerde boerenkoppel. (Translated by Google) What a wonderful company that remains so close to the "origin". Today really enjoyed the cow dance spectacle. Very much respect for this young passionate farming couple.Mileen Lai11 March 2017
Leuke plek waar kinderen spelenderwijs het boerenleven kunnen ervaren (Translated by Google) Nice place where children can experience the farmer's life in a playful wayWietze Poepjes17 July 2019
Wat een geweldige plek. Onze zoon heerlijk aan het spelen, papa met koffie in de schaduw. Volop trap trekkers met karren voor alle leeftijdsgroepen. Netjes, brandschoon en wat een leuke mensen. Aanrader. (Translated by Google) What a great place. Our son is playing wonderfully, daddy with coffee in the shade. Plenty of stair tractors with carts for all age groups. Tidy, spotless and what nice people. Recommended.Peter De Lange29 June 2019
Eieren en binnenkort ook eigen kaas (Translated by Google) Eggs and soon also own cheeseCor Post16 January 2017
Rutger Wal vd5 July 2019
M Van der heide4 February 2018
José Strampel23 July 2019
Beste boer Bart, Hierbij wil Ik je laten weten dat ik zeer geniet van je filmjes op Youtube. Eigenlijk heb ik niets met biologisch, maar jouw filosifie en werkwijze hebben me geraakt. Zelf ben ik afkomstig uit de melkverhouderij, maar ben voot mijn werkzame leven een andere weg ingeslagen. De belangstelling is altijd gebleven, want dat zit in mijn genen. Je bent een geweldige ambassadeur voor agrarisch nederland en daar wil ik,je graag mee complimenteren. Ik wens je veel succds met alles wat je onderneemt in de toekomst en zal je filmpjes met meer dan gemiddelde interesse volgen. Met hartelijke groet, Jan van Dam te Benningbroek, nh. (Translated by Google) Best boer Bart, Here I want you to know that I very much enjoy your filmjes on Youtube. Actually, I have nothing to do with biology, but your filosifie and method have hit me. I myself come from the melkverhouderij but am voot my working life taken a different path. The interest has remained, because it's in my genes. You are a great ambassador for agricultural Netherlands and I want you to compliment them. I wish you succds with everything you do in the future and will follow movies with more than average interest. With kind regards, Jan van Dam Benningbroek, nh.Jan van Dam15 July 2017
Omran Ayuob4 July 2018
Johan van Aalderen26 May 2019
Tjitze Rienstra31 August 2019
Heerlijke verse producten. Vooral de yoghurt is bij ons zeer populair (Translated by Google) Delicious fresh products. Especially the yogurt is very popular with usJos Blacquiere8 October 2017
Maarten Luijks1 November 2019
Leuk speelterrein en veel dingen zijn er te koop waaronder ijs (Translated by Google) Nice playground and many things are for sale, including iceDaniël vh1 September 2019
Carla Lukkes30 May 2019
Leuk uitje voor kleine kinderen max. 7 jaar. Lekker buiten spelen, en met de boerderij dieren kennis maken. (Translated by Google) Nice outing for small children max. 7 years. Playing outside, and getting acquainted with the farm animals.Arjan Swagerman21 August 2019
Pareltje van een speelboerderij. Klein, kleinschalig maar met potentie voor meer. Vooralsnog een heerlijke speelplek voor kinderen tot een jaar of 6-7. Zandbak, trekkers, skelters, luchtkussen, eieren rapen. Alles voor uurtje of twee /drie plezier. Verder ligstoelen en bankjes voor de ouders. En genoeg versnaperingen om de tijd mee door te komen. Heerlijk boerderij ijs bijvoorbeeld 🍨 (Translated by Google) Pearl of a play farm. Small, small-scale but with more potential. For now a wonderful playground for children up to the age of 6-7. Sandbox, tractors, go-karts, air cushion, egg collection. Everything for an hour or two / three pleasure. Furthermore, loungers and benches for the parents. And enough refreshments to get through the time. Delicious farm ice cream for example 🍨Willem1 September 2019
Gezellige plaats om een dagje door te brengen met jonge kinderen (Translated by Google) Nice place to spend a day with young childrenRichtsje van der Bles11 November 2019
Hier vanochtend met de kinderen geweest, ongedwongen en ontzettend gastvrij gezin, echt even het vakantiegevoel. Voor de kids is alles supergoed geregeld en je kunt als ouders dan ook genieten, sanitair is heel erg fraai en schoon, besloten er ook te lunchen en af te sluiten met een ijsje. De kinderen hebben zich zo goed vermaakt dat ze wilden blijven, complimenten Boer Bart! Eten en drinken ook dik voor elkaar. (Translated by Google) Been here this morning with the children, casual and very hospitable family, really just the holiday feeling. Everything is super well organized for the kids and you can enjoy it as parents, the bathroom is very nice and clean, so you decided to have lunch and finish it off with an ice cream. The children enjoyed themselves so much that they wanted to stay, compliments Boer Bart! Food and drinks are also great for each other.M Vogelsang25 August 2019
Ype Tiekstra4 August 2019
douwe Miedema1 March 2018
Jeltje Hiemstra22 September 2019
Geweldige innovatieve agrarische ondernemer, met oog voor de natuurlijke omgeving. (Translated by Google) Great innovative agricultural entrepreneur, with an eye for the natural environment.Wouter Sierdsma10 November 2016
Uniek. Heerlijke vrijblijvende ongedwongen sfeer, maar toch super persoonlijk. De lekkerste cappuccino die ik ooit gedronken heb👌 Mooi om een kijkje binnen dit lieve gezin te mogen nemen, en wat van het boerenleven mee te krijgen. Eierdoos vullen temidden van alle kippen, er wordt na tijd zelfs een kaartje met voornaam van je kindje toegevoegd zodat degene die de eieren koopt ziet wie Boer Bart zo goed geholpen heeft. (nog leuker is ze zelf kopen natuurlijk) De prachtige jerseykalfjes voeren. Voor kinderen eindeloos spelen, zowel binnen als buiten. En voor de mama's en papa's genoeg fijne plekjes om te zitten en genietend toe te kijken. Zelfs het korte ritje er naar toe is al een belevenis door alles wat je ziet in de omgeving en natuur. Was voor mij de eerste keer maar ik kom zeker vaker met m'n dochtertje! (Translated by Google) Unique. Delicious casual casual atmosphere, yet super personal. The tastiest cappuccino I have ever drunk👌 Nice to be able to take a look inside this lovely family, and to get some of the farm life. Filling the egg box in the middle of all the chickens, after a while even a card with the first name of your child is added so that the person who buys the eggs sees who has helped Bart so well. (even better is buying them of course) Feed the beautiful jersey calves. For children to play endlessly, both indoors and outdoors. And for moms and dads enough nice places to sit and watch while enjoying. Even the short drive there is already an experience through everything you see in the environment and nature. Was the first time for me but I will definitely come with my daughter!Dana De Bruijn29 July 2019
Leuk, net nieuw geopende speel boerderij. Erg netjes en leuke activiteiten met kippen en kalfjes! (Translated by Google) Nice, newly opened play farm. Very neat and fun activities with chickens and calves!Robin van der Maaten5 June 2019
Margo Kouwenhoven5 August 2019
Arjan Nieuwenhuis10 June 2019
Leuke en veilige plek voor de kinderen om te spelen. Eieren rapen is leuk om te doen. Wc's zijn ruim en schoon. (Translated by Google) Nice and safe place for the kids to play.  Picking up eggs is fun to do. WCs are spacious and clean.Suzanne Dekker21 June 2019
Volken Holtrop1 June 2019
Prachtige speelweide en een mooie, functioneel ingerichte ontvangstruimte !! Heel verzorgd allemaal ! (Translated by Google) Beautiful playground and a beautiful, functionally furnished reception area !! Very well cared for!Robert Overbeek15 August 2019
Hartstikke leuk voor de kinderen. (Translated by Google) Thanks so fun for the kids.Rutger Bakker4 October 2019
Vandaag een super leuke middag gehad. Heel veel speelgoed, trekkers, skelters enz. Ook erg vriendelijk personeel. We komen zeker weer. Wij hebben ons prima vermaakt. (Translated by Google) Today had a super nice afternoon. Lots of toys, tractors, go-karts etc. Also very friendly staff. We will definitely come again. We have a great time.Maartje Steunebrink21 August 2019
15 september genoten van onze familie dag was geslaagd heerlijk gegeten.kids hebben zich uitstekend vermaakt paard gereden en eieren gehaald ze vonden het geweldig. Bedankt voor jullie gastvrijheid. (Translated by Google) September 15th enjoyed our family day had a delicious dinner.kids have excellent horse rides and collected eggs they loved it. Thank you for your hospitality.Lenie Heyne15 September 2019
Willemien Jissink-Oenema26 October 2019
Vorige week een dagje gespeeld met de kids bij deze speelboerderij. Wat een geweldige plek! Zo heerlijk kleinschalig, maar groot genoeg om van alles te ontdekken. De kinderen (en ik ook) hebben zich de hele dag vermaakt en we wilden eigenlijk niet meer naar huis. Het ontvangst is al erg aangenaam en dat gevoel is de hele tijd gebleven. De speelweide is perfect, heel overzichtelijk. De koffie is heerlijk en de pannenkoeken waren ook top. Dat we maar 3 eitjes konden vinden bij de kippen in de wei, mocht de pret niet drukken. Wij komen zeker nog eens spelen! (Translated by Google) Played a day with the kids at this play farm last week. What an amazing place! So wonderfully small, but large enough to discover everything. The children (and I too) have had fun all day and we didn't want to go home anymore. The welcome is very pleasant and that feeling has remained the whole time. The playground is perfect, very well-arranged. The coffee is delicious and the pancakes were great too. That we could only find 3 eggs among the chickens in the meadow did not spoil the fun. We will definitely come and play again!Marianne van der Vegt-Verhoeff28 August 2019
Joost Ritskes9 October 2019
Theo van der Veen23 October 2019
Wat een mooi plekje, en een aardige mensen! (Translated by Google) What a beautiful place and nice people!Bauke Zwaan3 August 2019
Heeeeeeel veel tractors en fietsdingen, valt op. Daarnaast vonden wij het aan de prijs voor wat je ervoor krijgt. Alles wel super netjes en aardige mensen. We vinden het jammer dat er niet echt een verbinding is tussen boerderij en speeltuin. Daarmee bedoel ik dat het niet door elkaar loopt, er is een apart speel gedeelte en je kunt kippen voeren. De kalfjes konden we niet voeren want die stonden heel ver weg in het weiland. (Translated by Google) A lot of tractors and bike things, stands out. In addition, we thought it was the price for what you get for it. Everything super neat and nice people. We regret that there is not really a connection between farm and playground. By that I mean that it is not confused, there is a separate play area and you can feed chickens. We could not feed the calves because they were very far away in the pasture.Martijn de Haan8 September 2019
Ons doel is het ontwikkelen van een landbouwsysteem dat volledig samenwerkt met de natuur en opgaat in het karakter van de omgeving. Een boerderij die een hoge kwaliteit voedsel oplevert, economisch perspectief heeft , en milieuzuiverend werkt. Alles moet diervriendelijk zijn en we willen geen chemische middelen gebruiken om producties te verhogen. Dit alles moet zich uiten in een tijdloos systeem, een systeem wat over 1000 jaar nog steeds zou functioneren, puur omdat alle elementen op onze boerderij elkaar aanvullen. (Bron: boerbart.nl) (Translated by Google) Our goal is to develop an agricultural system that fully cooperates with nature and merges with the nature of the environment. A farm that delivers high quality food, has an economic perspective, and has an environmental impact. Everything must be animal-friendly and we do not want to use chemical agents to increase productions. All this must be expressed in a timeless system, a system that would still function in 1000 years, purely because all elements on our farm complement each other. (Source: boerbart.nl)Tjibbe van der Veen17 February 2019
Het mee maken van de koeien dans van de Jersey koeien (Translated by Google) Watching the cows dance with the Jersey cowsKoos Lanting11 March 2017
Christian Fischer5 July 2019
P Huizenga30 June 2019
Kees Merkus14 July 2019
Echt super leuk ook om te spelen en het is ook heel lekker en je kan eieren zoeken en ijs eten en zo voort echt top (Translated by Google) Really super nice also to play and it is very tasty and you can look for eggs and eating ice cream and so on really topmirthe123 Bosma24615 September 2019
Bram Koster23 July 2018
Martina Pouwels17 September 2018
Fantastisch, leuk voor de kids, ouders en grootouders, leuke excursies naar het kippenhok, de kids mogen zelf eieren rapen... (Translated by Google) Fantastic, fun for the kids, parents and grandparents, nice excursions to the chicken coop, the kids can collect eggs themselves ...Koos van Zegeren29 August 2019
Nikki 020822 September 2019
Leuk met de kinderen van school geweest (Translated by Google) Have been nice with the children from schoolRocco de Vries25 February 2017
Ellie Van Der Wal31 May 2019
Wat heeft onze kleinzoon een leuke dag gehad. Hij heeft genoten. (Translated by Google) What a great day our grandson had. He enjoyed it.Hilbrand Koopmans22 August 2019
mhmoud ayuob12 September 2018
Tamara Achtien3 March 2018
Mooie pleats met heerlijke streek producten (Translated by Google) Beautiful pleats with delicious regional productsHendrik Veenstra14 September 2018
T.M. Jansen3 November 2019
Wat een heerlijke plek! Echt de moeite waard om een bezoekje te brengen. Samen met je kinderen naar Boer Bart en genieten van de prachtige omgeving, de speelboerderij en de heerlijke producten. Genieten van een kop koffie met huisgemaakte monchoutaart erbij en na afloop verse eieren en een lekker stukje kaas mee voor thuis. (Translated by Google) What a wonderful place! Really worth a visit. Together with your children to Boer Bart and enjoy the beautiful surroundings, the play farm and the delicious products. Enjoy a cup of coffee with home-made monochrome cake and afterwards fresh eggs and a nice piece of cheese to take home.Klaske de Witte27 May 2019
(Translated by Google) Very nicely done, great open space with many tractors to play and delicious farm products. (Original) Sehr schön gemacht, tolle Freifläche mit vielen Traktoren zum Spielen und leckere Hofprodukte.Joe Banckl26 July 2019
Nico Temming23 May 2017

Opmerkingen over Boer Bart. Wat vinden mensen van boer bart. Hoeveel sterren heeft hij op google. Reviews over het restaurant, de boerderij, de speelboerderij.